Porselein, bestek en drinkservies voor de Gastronomie

Lourens Agenturen is een wederverkoper van een ruim aantal fabrikanten welke gebruikt kunnen worden voor de gedekte tafel.

Ons assortiment bestaat onder andere uit;
WMF-hotel, Bauscher, Tafelstern, MEPRA, Luigi Bormioli, Q-Fine, Q-Authentic, Libbey, Berndorf etc.
Hiermee kunnen voldoen wij aan (bijna) al uw specifieke eisen en wensen.

Wilt u een eigen logo, vignet of zelfs decor ontwikkeling op uw porselein?
Vraag naar onze mogelijkheden.

Al deze logo’s of decorren zijn spoel- en vaatwasmachine bestendig.

Leverbaar Scope van Bauscher

Leverbaar Scope van Bauscher

Scope maakt indruk met doorslaggevende eenvoud. De aangename eenvoud varieert Scope met een breed scala aan puur wit en delicaat gekleurde geglazuurde items. Opvallende Porseleinen onderdelen met een nieuwe, fijn gestructureerde Chopstick-reliëf. Het minimalisme van de kommen vertegenwoordigen de indruk van de oorspronkelijke vorm. Scope varieert deze slankheid met een groot aanbod aan puur witte Read More

Nieuwe lijn Porselein van Bauscher, Scope

Nieuwe lijn Porselein van Bauscher, Scope

Tijdens de Ambiente in Frankfurt zal porselein fabrikant Bauscher onderdeel van de bekende duitse porselein fabrikant BHS hun nieuwe lijn Scope presenteren. Snel daarna zal u ook in Nederland kunnen beschikken over deze mooie uitgebreide lijn van Bauscher.

Mepra, Italiaans bestek zoals……..

Mepra, Italiaans bestek zoals……..

Mepra, italiaanse fabrikant van alle tafelbenodigheden welk u maar kunt bedenken. Een ruim assortiment in bestek of het nu gaat om 18/10, of een veredeling als PVD, Stonewashed of Matteren in ieder model is het leverbaar. Sommige veredelde modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en hierdoor kunt u dus snel van uw bestek genieten. Ook Read More

TAFELSTERN SNOWMETALIC

TAFELSTERN SNOWMETALIC

TAFELSTERN de porselein fabrikant uit Selb Duitsland heeft op basis van 1 van hun traditionele producten een prachtig nieuw decor ontwikkelt. Snow verwijst naar de regendruppels welke in een dek sneeuw zijn gevallen, hierdoor creëert men een prachtig relief op deze borden. Uiteraard nog steeds op basis van hard porselein.

WMF Bestek

WMF Bestek

WMF horeca bestek, wordt zoals ieder Duitse fabrikant eigen is, gemaakt uit het mooiste en beste edelstaal plaat materiaal wat er is. Met de eindbewerking, waardoor het 18/10 edelstaal de toevoeging Cromargan krijgt, heeft u een garantie voor jarenlang plezier van uw mooie WMF bestek.

Tafelstern

Tafelstern

De naam TAFELSTERN is belichaamd in alle gastronomische gebieden van de moderne tafelcultuur. Dit wordt ervaren door de gast, wanneer eersteklas gerechten, attente service en een bekwame presentatie van het eten op porselein van hoge kwaliteit gepresenteerd wordt. De creatieve collecties van TAFELSTERN voldoen om plezier te combineren met ervaring en deze gevarieerd en verfijnd te Read More

Bauscher

Bauscher

Wetende wat er in de toekomst allemaal belangrijk is – dit was al een van de onderscheidende kenmerken van Bauscher in het jaar van oprichting van 1881. In die tijd besloten de broers August en Conrad Bauscher om hotel- en cateringporselein te produceren en niets anders. Een absolute nieuwigheid in de branche en een even Read More

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel

Als Lourens Agenturen kunnen wij u zeer economisch het glaswerk van Schott Zwiesel aanbieden. Deze al oude en mooie fabrikant van glaswerk is ook hier te bestellen. En tegen de scherpste prijs!

Buffetschalen & Presentatie

Buffetschalen & Presentatie

Naast de standaard Gastronorm schalen van Tafelstern en Bauscher hebben wij uiteraard ook een groot assortiment in andere buffet presentatie denk daarbij aan hout, melamine, en edelstalen schalen.

Loading
Created By Studio mxd