Uw partner voor de gedekte tafel

Lourens Agenturen, houdt zich al meer dan 20 jaar bezig als vertegenwoordiger/wederverkoper van horeca gerelateerde producten. Begonnen met WMF totaal pakket, Later alleen koffiemachines. Hierdoor is het enthousiasme en liefde voor de tafelaankleding ontstaan. Na 7 jaar in samenwerking met de voormalige firma Pabst en Pabst, nu als volledig zelfstandige met verschillende merken in mijn portfolio zoals Bauscher, WMF, Solex, RAK met al deze merken gericht op het aankleden van de gedekte tafel voor de gastronomie.

Tevens bieden wij diverse horeca oplossingen waaronder buffetonderdelen, menukaarten, disposable servetten (met een uitstraling van linnen).

Betrouwbaar & kwaliteit

In ons assortiment vind u verschillende toonaangevende merken waaronder: WMF, Bauscher, Schönwald, Solex waar wij exclusief wederverkoper voor zijn. Met de merken welke we daarnaast voeren kunnen wij voldoen aan specifieke eisen en wensen van iedere individuele opdrachtgever. En wordt kwaliteit en nalevering gewaarborgd.

Werkwijze

Voor iedere opdrachtgever wordt altijd individueel gecollectioneerd. Daarbij presenteert Lourens Agenturen op het gebied van zowel kwaliteit als design uitsluitend absolute topproducten. De individuele benadering gaat eventueel nog verder: porselein, bestek en drinkglazen worden desgewenst voorzien van eigen decoraties en/of beeldmerken vignet.

Design & functionaliteit

Of het nu gaat om porselein, bestek, drinkglazen of buffetmateriaal; Lourens Agenturen werkt uitsluitend met absolute topproducten die zich qua kwaliteit, design en functionaliteit op bijzondere wijze weten te onderscheiden. Door prachtige bestekken, opzienbarend porselein en fraaie drinkglazen van de verschillende merken te combineren, ontstaat er uiteindelijk een verrassende eenheid op tafel.

Loading
Created By Studio mxd