Uw partner voor de gedekte tafel

Lourens Agenturen, houdt zich bezig als agent voor verschillende merken welke zich richten op het aankleden van de gedekte tafel voor de professionele markt. Tevens bieden wij diverse horeca oplossingen waaronder buffetonderdelen, menukaarten en meer.

Betrouwbaar & kwaliteit

In ons assortiment vind u verschillende toonaangevende merken waaronder: WMF, Bauscher en Tafelstern welke geïmporteerd worden door de firma Pabst en Pabst. Hierdoor kunnen wij voldoen aan specifieke eisen en wensen van iedere individuele opdrachtgever. En wordt kwaliteit gewaarborgd.

Werkwijze

Voor iedere opdrachtgever wordt altijd individueel gecollectioneerd. Daarbij presenteert Lourens Agenturen op het gebied van zowel kwaliteit als design uitsluitend absolute topproducten. De individuele benadering gaat eventueel nog verder: porselein, bestek en drinkglazen worden desgewenst voorzien van eigen decoraties en/of beeldmerken.

Design & functionaliteit

Of het nu gaat om porselein, bestek, drinkglazen of buffetmateriaal; Lourens Agenturen werkt uitsluitend met absolute topproducten die zich qua kwaliteit, design en functionaliteit op bijzondere wijze weten te onderscheiden. Door prachtige bestekken, opzienbarend porselein en fraaie drinkglazen van de verschillende merken te combineren, ontstaat er uiteindelijk een verrassende eenheid op tafel.

Loading
Created By Studio mxd