Horeca oplossingen

Op zoek naar een nieuwe kaart? Voor wijn, spijs of snack and bite? Altijd al willen weten hoe een gast uw bedrijf ziet? Of op zoek naar andere horeca gerelateerde producten? Adviezen op ieder gebied wat betreft gedekte tafel en sales effort. Signing, traffic etc….

(Buiten) Tafelverlichting

(Buiten) Tafelverlichting

Ontdek de tafelverlichting voor binnen of buiten op uw terras  van onze exclusieve selectie van Securit-verlichting, ontworpen om uw restaurant interieur of terras naar een hoger niveau te tillen. Met onze tafelverlichting creëert u niet alleen een intieme en opvallende sfeer, maar verhoogt u ook de aandacht van uw bedienend personeel voor uw gasten dmv Read More

Servetten

Servetten

Door de prijsstijgingen van grondstoffen en producten zijn we als ondernemer en onderneming altijd op zoek naar oplossingen en alternatieven. Gebruikt u nog steeds een linnen servet? Zijn uw prijzen hierin ook alleen maar stijgend? Informeer dan nu naar ons disposable Bamboe of Bio Soft servet met de look and feel van een linnen servet. Read More

Menukaarthouders

Menukaarthouders

De menuvitrine heeft plaats voor het presenteren van 4x A4 menukaarten en zorgt voor een opvallende presentatie van de menukaart van uw bar of restaurant. Dit zwarte menubord en de witte LED verlichting is een prachtige combinatie die geen voorbijganger onopgemerkt laat. En dus resulteert in meer bezoekers en meer omzet!

Actie omruil bestek

Ook al zo lang op zoek naar een nieuw bestek? Uiteraard ruilen wij al uw oude bestek in voor nieuw bestek. Vraag naar onze mogelijkheden. Mail voor informatie naar: info@wiebelourens.nl

Advies, Interim & Mystery Guest

Advies, Interim & Mystery Guest

Altijd al willen weten hoe een gast uw bedrijf ziet, wilt u zeker weten dat uw personeel zijn of haar werk uitvoert zoals u wilt. Laat dan 1 van onze mysterie guests uw restaurant een bezoek brengen.

Menukaarten & Rekeningmappen

Menukaarten & Rekeningmappen

Op zoek naar een nieuwe kaart? Voor wijn, spijs of snack and bite? Wij leveren de menukaarthouders van deze fabrikant voor Nederland. Alle mappen zijn onder andere uit recycled leder vervaardigd (13 kleuren) of in de stijl van “Chillewich”.

Ebinger Roomservice

Ebinger Roomservice

Ebinger is een Duitse fabrikant welke Roomservice wagens, kamermeisje wagens, buffet en serveer trolleys maakt. Zoals verwacht kan worden van een Duitse fabrikant is alles volgens Duitse Grundlichheid gemaakt.

Barrière, Geleide- & Afzetpaaltjes

Barrière, Geleide- & Afzetpaaltjes

U wilt uw gasten op een goede manier begeleiden in een mooi en functioneel design. Door middel van degelijke en hoogwaardige afzetpalen, met koord of band, is dit voor uw personeel geen probleem.

Tafelverlichting

Tafelverlichting

Hollowick is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft geen vlekken op tafellinnen of meubilair, geen rookaantasting en de vlam gaat direct uit mocht het lampje omvallen.

Hotelbedden & Boxsprings

Hotelbedden & Boxsprings

Lourens Agenturen kan u ook voorzien van hotelbedden boxsprings. Deze bedden zijn van Nederlands Fabricaat, hierdoor een korte levertijd en zeker concurrerend in prijs.

Loading
Created By Studio mxd