Horeca oplossingen

Op zoek naar een nieuwe kaart? Voor wijn, spijs of snack and bite? Altijd al willen weten hoe een gast uw bedrijf ziet? Of op zoek naar andere horeca gerelateerde producten? Adviezen op ieder gebied wat betreft gedekte tafel en sales effort. Signing, traffic etc….

Hygiënisch poselein

Hygiënisch poselein

Bauscher heeft vanuit zijn historie een bekende naam in de medische wereld op gebied van hygiënisch maaltijd presenteren. Uiteraard is deze manier van presenteren ook voor de Gastronomie een uitkomst, op uw buffet of bij uitserveren is het de vraag hoe u de hygiëne gaat waarborgen. Door middel van simpele oplossingen van stapelbaar porselein, afgedekt Read More

Hygiëne schot #Corona

Hygiëne schot #Corona

Het Coronavirus zorgt al geruime tijd voor onzekere tijden. laten we hopen dat de situatie snel weer “normaal” wordt. Inmiddels mogen de restaurants in de hotels onder voorwaarden weer open. Om u en uw gast alle hygiëne te waarborgen hebben wij in ons assortiment alle mogelijkheden om in een 1,5 meter horeca maatschappij hygiëne te Read More

Barrière palen

Barrière palen

Iedereen wordt in de greep gehouden door Corona, allemaal staan we te popelen om weer aan het werk te gaan, weer op het terras plaats te nemen. Hoe gaat u dat in goede banen leiden als ondernemer, afzet linten? Gespannen van stoel naar stoel? Of kiest u voor luxere afzettingsmogelijkheden? Wij leveren van een degelijke Read More

Menukaarthouders

Menukaarthouders

De menuvitrine heeft plaats voor het presenteren van 4x A4 menukaarten en zorgt voor een opvallende presentatie van de menukaart van uw bar of restaurant. Dit zwarte menubord en de witte LED verlichting is een prachtige combinatie die geen voorbijganger onopgemerkt laat. En dus resulteert in meer bezoekers en meer omzet!

Advies, Interim & Mystery Guest

Advies, Interim & Mystery Guest

Altijd al willen weten hoe een gast uw bedrijf ziet, wilt u zeker weten dat uw personeel zijn of haar werk uitvoert zoals u wilt. Laat dan 1 van onze mysterie guests uw restaurant een bezoek brengen.

Menukaarten & Rekeningmappen

Menukaarten & Rekeningmappen

Op zoek naar een nieuwe kaart? Voor wijn, spijs of snack and bite? Wij leveren de menukaarthouders van deze fabrikant voor Nederland. Alle mappen zijn onder andere uit recycled leder vervaardigd (13 kleuren) of in de stijl van “Chillewich”.

Ebinger Roomservice

Ebinger Roomservice

Ebinger is een Duitse fabrikant welke Roomservice wagens, kamermeisje wagens, buffet en serveer trolleys maakt. Zoals verwacht kan worden van een Duitse fabrikant is alles volgens Duitse Grundlichheid gemaakt.

Barrière, Geleide- & Afzetpaaltjes

Barrière, Geleide- & Afzetpaaltjes

U wilt uw gasten op een goede manier begeleiden in een mooi en functioneel design. Door middel van degelijke en hoogwaardige afzetpalen, met koord of band, is dit voor uw personeel geen probleem.

Tafelverlichting

Tafelverlichting

Hollowick is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft geen vlekken op tafellinnen of meubilair, geen rookaantasting en de vlam gaat direct uit mocht het lampje omvallen.

Hotelbedden & Boxsprings

Hotelbedden & Boxsprings

Lourens Agenturen kan u ook voorzien van hotelbedden boxsprings. Deze bedden zijn van Nederlands Fabricaat, hierdoor een korte levertijd en zeker concurrerend in prijs.

Loading
Created By Studio mxd