Servies & bestek

Wij zijn agent voor verschillende toonaangevende Duitse merken waaronder: WMF, Bauscher en Tafelstern. In samenwerking met deze merken kunnen wij voldoen aan specifieke eisen en wensen van iedere individuele opdrachtgever. Deze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

New design WMF-Hotel bestek

New design WMF-Hotel bestek

Op basis van het al oude en zeer actuele WMF-Hotel bestek model Signum, Cromargan  is er nu een variant beschikbaar. Door middel van de mooiste hamerslag techniek is WMF Signum nu uitgevoerd in hamerslag onder modelnaam Sitello. Informeer naar prijzen en samples.

WMF Bestek

WMF Bestek

WMF horeca bestek, wordt zoals ieder Duitse fabrikant eigen is, gemaakt uit het mooiste en beste edelstaal plaat materiaal wat er is. Met de eindbewerking, waardoor het 18/10 edelstaal de toevoeging Cromargan krijgt, heeft u een garantie voor jarenlang plezier van uw mooie WMF bestek.

Tafelstern

Tafelstern

De naam TAFELSTERN is belichaamd in alle gastronomische gebieden van de moderne tafelcultuur. Dit wordt ervaren door de gast, wanneer eersteklas gerechten, attente service en een bekwame presentatie van het eten op porselein van hoge kwaliteit gepresenteerd wordt. De creatieve collecties van TAFELSTERN voldoen om plezier te combineren met ervaring en deze gevarieerd en verfijnd te Read More

Bauscher

Bauscher

Wetende wat er in de toekomst allemaal belangrijk is – dit was al een van de onderscheidende kenmerken van Bauscher in het jaar van oprichting van 1881. In die tijd besloten de broers August en Conrad Bauscher om hotel- en cateringporselein te produceren en niets anders. Een absolute nieuwigheid in de branche en een even Read More

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel

Als Lourens Agenturen kunnen wij u zeer economisch het glaswerk van Schott Zwiesel aanbieden. Deze al oude en mooie fabrikant van glaswerk is ook hier te bestellen. En tegen de scherpste prijs!

Buffetschalen & Presentatie

Buffetschalen & Presentatie

Naast de standaard Gastronorm schalen van Tafelstern en Bauscher hebben wij uiteraard ook een groot assortiment in andere buffet presentatie denk daarbij aan hout, melamine, en edelstalen schalen.

……

……

Op verzoek van Hering Berlin, hebben wij deze pagina gewijzigd. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons voor al onze andere Duitse porselein merken, welke wij u graag presenteren.

Loading
Created By Studio mxd